Casals i campus d’estiu Granollers

Si busques una experiència educativa i lúdica per als teus fills durant les vacances d’estiu, el casal d’estiu Granollers és l’opció perfecta. Ens assegurem que cada activitat sigui una oportunitat d’aprenentatge i diversió.

Activitats al Casal d’Estiu Granollers

El nostre casal d’estiu Granollers inclou una gran varietat d’activitats dissenyades per mantenir els nens i nenes actius i engrescats amb la diversitat d’activitats proposades.A Va de Lleure, organitzem casals que combinen activitats esportives, jocs d’aigua, dinàmiques cooperatives, tallers creatius, excursions i molt més. Les sortides a la natura permeten als infants explorar i aprendre sobre el món que els envolta.

Campus Estiu Granollers: Més que un Campament

A part del casal, també oferim el campus estiu Granollers, una opció perfecta per als nens que volen aprofundir en activitats específiques com l’esport, les arts o la ciència. El campus estiu Granollers està dissenyat per proporcionar una experiència més enfocada i especialitzada, amb activitats que desafien els nens i nenes els ajuden a desenvolupar noves habilitats i passions.

Beneficis del Campus Estiu Granollers

Participar en el campus estiu Granollers ofereix als nens l’oportunitat de desenvolupar habilitats específiques, treballar en projectes en grup i aprendre en un entorn estimulant. Els nostres programes estan dissenyats per fomentar el treball en equip, la creativitat i el pensament crític.

Inscripcions Obertes

Les inscripcions per al casal d’estiu estan obertes! No perdis l’oportunitat de proporcionar als teus fills i/o filles una experiència estiuenca inoblidable i enriquidora. Per a més informació i inscripcions, no dubtis a contactar-nos.

A Va de Lleure, ens dediquem a crear experiències que marquin la diferència en la vida dels infants, oferint-los oportunitats d’aprenentatge i diversió que els acompanyaran tota la vida. Uneix-te a nosaltres aquest estiu i descobreix tot el que tenim per oferir al casal d’estiu Granollers.

 

Localitats de casals i campus d’estiu

Casals i campus d’estiu Granollers

Casals i campus d’estiu Rubí

Casals i campus d’estiu Mataró

Casals i campus d’estiu Cardedeu

Casals i campus d’estiu Barcelona

EL NOSTRE TRET DIFERENCIAL

Vols contactar amb nosaltres?

Volem conèixer-vos, conèixer el vostre centre educatiu i que vosaltres coneixeu la nostra mirada i gestió educativa